Draag de iconen van Noord
25 oktober 2016

Kleding voor de kleinsten en tassen met de iconen van Amsterdam-Noord
Lancering tijdens 24H Noord

 
Voor alle inwoners van Noord en Noord-fans. Vanaf 29 oktober tijdens 24H Noord koop je bij RecycleKid rompers, longsleeves (€ 14,95) en katoenen tassen (€ 12,50) met de iconen van Amsterdam-Noord getekend door studio Eefje de Bruijn. Omdat RecycleKid vindt dat er al genoeg spullen op de wereld zijn, zijn er geen nieuwe materialen gebruikt voor de productie.
 
Iconen van Noord
Geen ander stadsdeel heeft zoveel gezichtsbepalende gebouwen als Noord. Zowel oud als nieuw. Zo zijn daar het nieuwe EYE filmuseum en A’DAM Toren en de oude dijkhuisjes en de molen. En niet te vergeten de Canta, weliswaar geen gebouw maar zéker een icoon van het hipste stadsdeel van Amsterdam. Studio Eefje de Bruijn verenigde bovengenoemde en nog meer met elkaar in een illustratie die onmiskenbaar Noord vertegenwoordigt.

Hergebruik
Marije Douma, eigenaar van RecycleKid zegt: “Er zijn al zoveel spullen op de wereld. Nieuw is niet altijd nodig. De rompers en shirts zijn 'dead stock', dus artikelen die ongebruikt in opslag lagen. De katoenen tassen zijn van gerecycled materiaal.” De shirts en rompers komen in de kleuren grijs, zwart, bruin, blauw en rood, in de maten newborn tot en met 4 jaar. De katoenen tassen zijn voor volwassenen.